Cítiť sa neuveriteľne príťažlivo, sebavedomo a zároveň naozaj príjemne a pohodlne v jedných konkrétnych šatách? V práci aj vo voľnom čase? Dá sa to. So značkou Numoco od našich severných susedov.

 

 

Ak hľadáte originálne šaty, ktoré zvýrazňujú ženskosť, sú jemné, prepracované a pritom neuveriteľne sexi, práve ste ich našli. Zoznámte sa s Numoco.

 

Nadčasová móda na všetky príležitosti

Módna navrhárka Kate Michael vstúpila pred pár rokmi na poľský trh so značkou SAF. Navrhovala šaty a oblečenie na rôzne príležitosti, využívala kvalitné látky, prvotriedne materiály a svoje vlastné nápady pretavila do siluet, ktoré lichotili každému typu postavy. Šaty z jej dielne si získavali stále viac priazne žien a obdivných pohľadov mužov, Katina firma expandovala. Postupne jej vytvorila novú identitu, značku Numoco by Kate Michael. Práve tá je v súčasnosti synonymom pre nadčasovú módu v podobe šiat, ktoré nebudete chcieť vyzliecť.

 

Originalita a prepracovanosť

Chcete sa odlíšiť od davu, vniesť do svojho šatníka štipku originality, zabudnúť na masovky, ktorých sú plné obchody a cítiť sa pohodlne? Stavte na Numoco. V ich ponuke nájdete pohodlné šaty z príjemných materiálov ako stvorené na voľnočasové aktivity alebo na nosenie na doma, športovo-elegantné modely, ktoré využijete na nákupy, do práce aj na kávu s kamoškami, ale aj elegantné šaty Numoco, ako stvorené na letné svadby, slávnostné večere či návštevy spoločenských podujatí.

 

Spoľahnite sa na kvalitu

Kate navrhuje a vyrába šaty z kvalitných materiálov s použitím prepracovaných postupov. Látky si necháva vyrábať v Poľsku, niektoré dováža aj zo zahraničia, modely kreslí a prispôsobuje na bežné nosenie tak, aby sa v nich žena cítila príjemne a ten pocit sa odzrkadlil aj v tom, ako v nich pôsobí na svoje okolie. V ponuke značky Numoco nájdete aj exkluzívne šaty šité z luxusných materiálov vyrobené v limitovanej edicií, ktoré sa po vypredaní už nedajú zakúpiť. Sú ako stvorené na oslavy, svadby či iné slávnostné príležitosti, kde sa bežne strachujete, aby ste nestretli ženu v rovnakom outfite.

 

Ak túžite po šatách, ktoré bežne nevidíte kráčať po ulici, v ktorých sa budete cítiť ako v druhej koži a v ktorých vynikne vaša osobnosť, prezrite si ponuku modelov značky Numoco by Kate Michael. Neoľutujete.