Je jedno, či je prvé, druhé, na slepo, na narodeninové alebo na výročie svadby. Na rande vždy chceme zažiariť. Niekedy však platí, že menej je viac. Viete, čo vám nesmie chýbať a čo by ste radšej mali nechať doma?

 

 

  1. Vysoké opätky

Ženská chôdza je charizmatická záležitosť, ktorá mužov od nepamäti priťahuje. Práve preto sa ju snažíme zvýrazniť lodičkami na tenkých opätkoch a úzkymi sukňami, ktoré umocňujú vlnenie bokov. Ak idete na rande do divadla alebo drahšej reštaurácie, opätky sú na mieste. Ak vás partner berie do kina či na prechádzku do parku, očarte ho v pohodlných slip-onoch, mokasínach alebo sandálkach na platforme, v ktorých sa budete cítiť sebaisto. A on to vycíti.

                             

 

  1. Veľký výstrih

Ak sa máte čím pochváliť, nevystavujte to na obdiv hneď. Veľký výsrih síce strhne celú partnerovu pozornosť, no to je predsa úplne zbytočné. Skúste to rafinovane. Túto sezónu sú in odhalené ramená. Čo keby ste si obliekli úzke nohavice skráteného strihu a pohodlnú blúzku so spadnutými ramenami alebo overal, ktorý zvýrazní vaše štíhle ruky?

 

 

  1. Výrazný rúž

Partner by mal mať chuť pobozkať vás. Hoci sa s výrazným rúžom cítite sebavedomo, zameňte ho za nude kontúrovaciu ceruzku, ktorou si namaľujete celé pery a následne si ich pretrite voňavým balzamom na pery. Ani po vášnivej rozlúčke nebudete vyzerať ako klauni.

 

 

  1. Veľká kabelka

Štyria z piatich mužov vám povedia, že ich veľká dámska kabela desí. Aj keď je pre nás nenahraditeľným pomocníkom vo všedný deň, čo všetko potrebujete na rande? Mobil, peňaženku, vrecovky, parfum , púder, korektor a balzam na pery. Naozaj, všetko ostatné môže zostať doma. Malú kabelku, ideálne crossbody, si môžete zobrať do kina, na večeru, na prechádzku aj do ZOO a nebude vás nijako obmedzovať.

 

 

  1. Výrazné šperky

Rady nosíte výrazné šperky, ktoré sa krásne lesknú, či dokonca cinkajúce náramky? Zvoľnite. Na rande si vezmite maximálne 7 kúskov oblečenia a doplnkov – rátajú sa aj topánky a kabelka. Namiesto výrazného ťažkého náhrdeľníka si zvýraznite šiju vysiacimi náušnicami, namiesto hodiniek si pripnite tenký náramok, ktorý zvýrazní subtílne zápästie. Jemnosť a zraniteľnosť je to, čo mužov priťahuje.

 

 

A čo spodná bielizeň? Aj tu platí, že menej je viac. Stavte na klasiku, jemné béžové odtiene, brazílske strihy nohavičiek a mierne vystužené podprsenky. Prirodzenosť je to, čo nikdy nevyjde z módy.

 

Dobrý tip: Myslite na to, že každá farba je nositeľom emócie či podvedomého odkazu. Dôveryhodnosť vzbudzuje modrá a zelená, vášeň, ale aj agresivitu prináša červená, nevinnosť symbolizuje biela. Tak čo mu chcete naznačiť? :-)