Overal je trendy. Už toto je samo o sebe pádny argument na to, aby ste si minimálne jeden kúsok zaobstarali na túto sezónu. Nestačí? Prečítajte si 5 dôvodov, prečo je jednoducho MUST HAVE.

 

 

Dlhšie dni, teplejšie večery, záhradné večierky, ale aj svadby pod holým nebom či kávičky na terase. V lete nás život jednoducho viac baví. Osviežte si šatník jediným pohodlným kúskom, ktorý obráti celý váš štýl naopak. Čo poviete na trendový overal? Milujú ho celebrity dostane aj vás.

 

  1. Nemusíte premýšľať, čo si ráno obliecť

K tejto sukni sa mi nič nehodí. K čomu budem nosiť túto košeľu? Nekombinujte neskombinovateľné…  Overal všetko vyrieši za vás a ráno vám zostane pár minút (možno aj desiatok) na popíjanie kávy na balkóne či prescrollovanie instagramu a nabratie ďalšej módnej inšpirácie. Pod overal si oblečte pohodlnú bezšvovú spodnú bielizeň, aby vám nič nedeformovalo postavu, pokojne si cez ramená prehoďte sako alebo šatku, oceníte ju aj počas chladnejších večerov.

 

  1. Z práce rovno na párty

Overal je univerzálny prvok šatníka. Vyberte si napríklad model v zemitých farbách a zaobstarajte si k nemu výrazné oranžové lodičky. V tomto outfite zvládnete dlhý deň v práci a večer môžete ísť rovno na párty, stačí si len vziať výrazný náhrdelník a rúž. Obujte si k nemu vykrojené lodičky, aby ste ukázali opálené priehlavky, ktoré pôsobia na mužov ako magnet. Nemusíte sa báť, že budete príliš zahalená v tej spleti minisukní a letných šiat, práve tajomno je to, čo priťahuje pohľady.

 

  1. Superženský look

Móda sa vracia. Overaly boli kedysi povinnou výbavou každej trendovej ženy. Prečo? Pretože hoci pripomínajú pánsky oblek, sú neuveriteľne ženské a elegantné. Zvýraznia vaše prednosti oveľa viac ako letné šaty a každému dáte hneď na prvý pohľad najavo, že sa v móde jednoducho vyznáte. Nepokazte to však nevhodnými doplnkami. K overalu sa výborne hodia visiace náušnice a hodinky v rovnakej farbe kovu. A hotovo, žiadne prekombinovávanie.

 

  1. Overal na každý typ postavy

Správne zvolený strih vám predĺži nohy, krásne zvýrazní zadok a zakryje vytŕčajúce bruško, zamaskuje celulitídu a ovisnuté paže. Ak si vyberiete model prestrihnutý v páse, prípadne doplnený opaskom, zvýrazníte si pás, hoci vám ho príroda nenadelila. Overal by nemal byť obtiahnutý, práve naopak, mal by len jemne obopínať vaše krivky, no stále pôsobiť ľahko a vzdušne.

 

  1. Je pohodlný

Zabudnite na predsudky. Overal je pohodlný, nič vás neťahá, netlačí, košeľa sa vám nevyhŕňa z nohavíc a vďaka vzdušným materiálom je skvelým pomocníkom aj počas tropických dní. Pokojne ho skombinujte s ľahkými sandálikmi na cestu do práce alebo s lodičkami na vysokom opätku na rande či do divadla. Smrteľná kombinácia. Vyskúšajte napríklad aj modely s odhaleným ramenom, to je jeden z najvýraznejších trendov tejto sezóny.

 

Dostali ste chuť osviežiť svoj šatník? Vyberte si z ponuky elegantných overalov z prvotriednych materiálov. Garantujeme vám, že už nič iné nebudete chcieť nosiť.